Waddentocht

 

Opladen in de unieke stilte en weidsheid van Vlieland en Terschelling

Geen mooiere plek in Nederland om ruimte, leegte en stilte te ervaren dan de waddeneilanden. Voor wie het dichter bij huis zoekt en wenst te ervaren wat een bezinningstocht met je doet, organiseren wij deze nieuwe waddentocht, waarbij we twee dagen op Vlieland en twee dagen op Terschelling verblijven.

We zullen veel buiten zijn en wandelen in stilte door de duinen, over het lege strand en langs het wad, waar je de oneindige ruimte maximaal kunt ervaren.
Er is een licht programma met meditatie, ontspannings- en aandachtsoefeningen dat je helpt om innerlijk tot rust te komen. Gedeeltelijk zijn we samen onderweg, ook heb je tijd voor jezelf en ik ben op bepaalde momenten beschikbaar voor een persoonlijk gesprek. In de avond wisselen we uit over de ervaringen.  
Een vierdaagse voor iedereen die wil opladen in de unieke stilte en weidsheid op twee van onze mooiste waddeneilanden.

 

 

Praktische informatie
Data: di 18 apr. 14.20 uur (vertrek boot in Harlingen) - vrijdag 21 april 16.15 uur (vertrek boot op Terschelling). 

We zullen in Harlingen met elkaar rond 12.30 uur verzamelen om een gezamenlijke start te maken voor dat we de boot op gaan. We verblijven deze dagen in hotelletje De Veerman op Vlieland en de Folkshegeskoalle in Hoorn op Terschelling. De Veerman ligt direct aan het wad en de Folkshegeskoalle aan de rand van de duinen midden in de mooie flora en fauna die het eiland te bieden heeft. Door de ligging zijn beide verblijven ideale vertrekpunten voor heerlijke wandelingen. Ieder draagt zijn eigen bagage tijdens de tocht. 
De begeleiding is in handen van Bertram Lammers.

Het maximum aantal deelnemers is 14.    

 

Reiskosten en aanmelding
Reiskosten: € 695,-.
De reiskosten zijn inclusief begeleidingskosten, verblijf op basis van een 2-persoonskamer met volpension, toeristenbelasting; en de drie overtochten. 
Toeslag bij 10 of 11 deelnemers € 15,- en bij 8 of 9 deelnemers € 30,-
Er zijn drie 1-persoonskamers beschikbaar. De toeslag daarvoor is € 40,- per nacht. Geef dat aan bij inschrijving.

Voorafgaand aan de tocht vindt er met iedere deelnemer een kort telefonisch kennismakingsgesprek plaats.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bertram Lammers, 0650445344 of bertram@itip.nl

Opgave via www.bezinningstochten.nl.