Mannenkracht

 

Mannenkracht! Queeste in de natuur
vrijdag 13 en zaterdag 14 juni 2014, 10:00 tot volgende dag 16:30
Bertram Lammers en Marcel Favier

Ruimte voor vragen waar mannen soms mee worstelen: Over losgaan, over vrijheid, over zin en lust, over vader-, vriend- of broederschap, over relaties, over strijd en macht. Mannenthema’s waar je wellicht je eigen specifieke vragen over hebt. 

Bij de natuurvolken is men gewend om als man de natuur in te gaan en met een vraag ‘rond te lopen’ of  ‘te verblijven’ en het antwoord in jezelf te laten opkomen. Zij noemen dat een queeste: niet zoeken naar antwoorden buiten jezelf, geen oplossingen najagen, maar rechtstreeks zoeken naar antwoorden in je mannenhart. Vertrouwend op de krachtige intense werking van de natuur worden in stilte en in contact met Moeder Aarde de vragen op je antwoorden als vanzelf geboren. Ook het samenzijn en de intense gesprekken met je broedermannen zullen je op het weekend tot hulp zijn.

Om onszelf schoon te maken, te reinigen en onze aandacht naar binnen te laten keren, zullen we veel buiten zijn in de natuur en zullen we samen een zweethut bouwen. Dit oeroude indianen ritueel is een reinigingsritueel waarin je jezelf schoont, dingen loslaat en je kan richten op het nieuwe. Het brengt je dicht bij jezelf en geeft je de bijzondere gelegenheid vrij met andere mannen te delen, te verbinden en je antwoorden te vinden.

Samen bouwen, vuur maken en zweten in de hut verbroedert en geeft je mannenkracht!

Locatie: Vijfmorgenland in Oeken (Brummen)
Kosten: € 340,-  incl. BTW en koffie/thee/lunch/diner/overnachting/zweethut


Info en opgave: Bertram Lammers, 06-50 44 53 44, info@bertramlammers.nl
 

 

terug naar agenda.